Despre noi

Asociația s-a înființat în aprilie 2018 , în urma  diagnosticului de  melanom(cel mai agresiv cancer de piele) al unui membru de familie al unuia dintre fondatori.

             Inițial s-a plecat de la ideea de a ajuta persoana respectivă pentru a putea face fata cheltuielilor generate de aceasta boala, apoi de a face preventie, deoarece prima modalitate de a învinge aceasta boala este preventia. Descoperirea în stadii incipiente a acestei boli face diferenta între a trăi mai mult sau mai puțin.

             În august 2018 am organizat primul nostru targ caritabil , dar din puținii bani stransi am ajutat primul nostru caz și am cumparat cele necesare funcționării.

             In octombrie 2018  am organizat prima noastra conferinta „”O simpla alunita sau melanom”care a fost un succes. Dupa aceea au inceput sa vina catre noi diverse cazuri pe care nu le-am putut refuza și astfel am început ajutam pe cat am putut, incercand sa cooptam langa noi voluntari care sa ne ajute in acest scop. Aproape la toate  evenimentele la care am participat am încercat sa facem materiale de preventie și am îndrumat persoane care la aflarea diagnosticului nu știau încotro sa se indrepte.

                

Am încercat sa facem niște evenimente stabile care sa aibă continuitate, astfel ca am  organizat în fiecare an cate 2 targuri caritabile unul primavara si unul toamna și am organizat evenimentul “Fii Moș Crăciun pentru bolnavii de cancer” . La fiecare Crăciun mergem cu pachete la bolnavii de cancer din secția de oncologie a spitalului judetean si la secția de copii.

             Sufletul asociației este chiar persoana  pentru care s-a înființat și care ,deoarece a avut norocul sa descopere boala într-un stadiu de început , se straduieste sa ajute cat mai mult indiferent de efortul depus și neținând cont de numeroasele operații prin care a trecut. Satisfactia salvarii unei vieti face ca toata suferinta sa ramana în urmă

             Vrem să creștem ca asociație pentru că lumea are nevoie de noi. Sunt zeci de cazuri care ne cer ajutorul, dar pentru asta, avem nevoie mereu de prieteni, alături de care să le putem oferi acestor oameni sprijinul. Acum sunt aici ca să vă acord prietenia mea, prietenia Asociației „Magia Binelui”’, în care suntem onorați să vă primim, să schimbăm idei, să venim cu propuneri, să lansăm proiecte, pentru o lume mai bună. 

             Pentru aceasta avem nevoie de sprijinul tuturor „’ȘI TU POȚI SALVA O VIAȚĂ’”- vino alături de noi.

a lua legatura

Detalii de contact

Denumire entitate  Asociația “MAGIA BINELUI”

Cod de înregistrare fiscală:  39163976

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO11 RNCB 0049 1587 7942 0001

BCR BRAILA