Campanii finalizate

CAMPANIE ÎNCHISAĂ

 Andreea Popescu 

are 12 ani si este diagnosticata cu Leucemie Acută Limfoblastica cu celule T ( LAL -ProT ) cu afectarea Sistemului Nervos Central și Limfom Leucemizat în zona plamanilor de 11 cm.

Andreea suferă de o formă de leucemie agresivă iar tratamentul cu citostatice în România a fost întrerupt pentru că a apărut pneumonia cauzată de stafilococul auriu prezent în spital. A fost operată de trei ori la plămâni iar starea ei nu permite să aștepte ca sistemul medical din România sa inventeze o poveste mai bună pentru ea, cât timp spitalul nu are nici măcar citostaticele necesare care au fost cumpărate de părinți de la capătul Pământului, dar are din plin stafilococi si bacterii.

Andreea este acum în Italia, a terminat tratamentul si poate face transplantul în momentul cand ar avea banii .Mai este nevoie de 30000 de euro . Vă rugăm sa ne ajutați, mână de la mână, o vom ajuta să se trezească din acest vis urât și nedrept cu copii bolnavi și părinți triști și obosiți.

CAMPANIE INCHISA

Iacob Raul Andrei

Iacob Raul Andrei are 6 ani si a fost diagnosticat de curand cu tumoare maligna la creierul mic ,cu pareza de nerv VI stang.

În România medicii nu au reușit să găsească nici o soluție așa ca părinții au mers în Italia.

Singura soluție este un tratament de durata care sa stopeze creșterea și răspândirea tumorii . Părinții au plătit deja 30000 de euro pentru începerea tratamentului, dar acesta va fi de lungă durata și Raul are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea duce tratamentul pana la capat.

CAMPANIE INCHISA

să fim în contact