Campanii finalizate

CAMPANIE ÎNCHISĂ

Pașcalău Bogdănel Florin

Sunt Pașcalău Bogdănel Florin, am doar 3 anișori, si sufar de CANCER! Cea mai cumplită boală mi-a devastat copilăria și-a transformat viața mea și a părinților mei într-un coșmar pe care îl trăim zi de zi .Fac parte dintr-o familie frumoasă, părinții mei au fost cei mai fericiți când m-am născut ,viața noastră a fost o viață normală. Pe la începutul lunii martie. Am început să șchiopătez iar mama m-a dus la ortoped, unde mi s-a spus că am platfus.Din păcate, după 4-5 zile, nu mai puteam merge, nu mai aveam echilibru iar în a 5-a zi, mâna și piciorul stâng nu le mai puteam controla. Părinții m-au dus la Urgențe la Brașov, apoi la Spitalul Județean, unde mi s-au făcut analize și un examen tomografic la cap. De aici a început coșmarul…De urgență am plecat cu Smurd-ul la București la Spitalul Bagdasar Arsenie unde am stat 6 zile. Mi s-a făcut un RMN și am primit diagnosticul : tumoare de trunchi cerebral cu evoluție galopantă! Mi s-au mai dat câteva zile de trăit. De acolo am fost transferați la Spitalul Fundeni, unde am început un tratament cu citostatice.Părinții mei, înnebuniți de durere, au întrebat, s-au interesat iar în final au găsit singura mea șansă: un spital din Turcia. Am primit răspuns pozitiv iar în câteva zile am fost transferați aici, la Clinica Medical Park. Din păcate, tratamentul costă enorm de mult. Părinții mei au făcut tot ce au putut …

CAMPANIE ÎNCHISĂ

CAMPANIE INCHISĂ

Neacșu (Sisea) Vasilica

Neacșu (Sisea) Vasilica are 42 de ani, din Brăila, este un om minunat, voluntară în asociația Magia Binelui – Brăila și mamă a doi liceeni. Este învățătoare și multor copii le-a deschis calea către lumea literelor și cifrelor. Acum are urgent nevoie de ajutorul nostru! Ea suferă de cancer de col iar in urma analizelor genetice, singurul tratament care o poate ajuta este un medicament: Pembrolizumab (Keytruda) care pentru acest diagnostic nu este decontat de casa de asigurări. Pe rol este un proces cu statul pentru a obține decontarea medicamentului, dar un proces durează și boala nu așteaptă, înaintează. Cu cât tratamentul este inceput mai târziu cu atât șansele sunt mai mici. HAIDEȚI oameni buni să ajutăm acum cât mai este timp… Alți copii așteaptă să fie îndrumați, iar doamna învățătoare trebuie să se întoarcă la ei.”

CAMPANIE INCHISĂ

CAMPANIE ÎNCHISAĂ

 Andreea Popescu 

are 12 ani si este diagnosticata cu Leucemie Acută Limfoblastica cu celule T ( LAL -ProT ) cu afectarea Sistemului Nervos Central și Limfom Leucemizat în zona plamanilor de 11 cm.

Andreea suferă de o formă de leucemie agresivă iar tratamentul cu citostatice în România a fost întrerupt pentru că a apărut pneumonia cauzată de stafilococul auriu prezent în spital. A fost operată de trei ori la plămâni iar starea ei nu permite să aștepte ca sistemul medical din România sa inventeze o poveste mai bună pentru ea, cât timp spitalul nu are nici măcar citostaticele necesare care au fost cumpărate de părinți de la capătul Pământului, dar are din plin stafilococi si bacterii.

Andreea este acum în Italia, a terminat tratamentul si poate face transplantul în momentul cand ar avea banii .Mai este nevoie de 30000 de euro . Vă rugăm sa ne ajutați, mână de la mână, o vom ajuta să se trezească din acest vis urât și nedrept cu copii bolnavi și părinți triști și obosiți.

CAMPANIE INCHISA

Iacob Raul Andrei

Iacob Raul Andrei are 6 ani si a fost diagnosticat de curand cu tumoare maligna la creierul mic ,cu pareza de nerv VI stang.

În România medicii nu au reușit să găsească nici o soluție așa ca părinții au mers în Italia.

Singura soluție este un tratament de durata care sa stopeze creșterea și răspândirea tumorii . Părinții au plătit deja 30000 de euro pentru începerea tratamentului, dar acesta va fi de lungă durata și Raul are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea duce tratamentul pana la capat.

CAMPANIE INCHISA

să fim în contact