Campanii in curs

Andreea Popescu

Se numește Andreea Popescu , are 12 ani

si este diagnosticata cu Leucemie Acută Limfoblastica cu celule T ( LAL -ProT ) cu afectarea Sistemului Nervos Central și Limfom Leucemizat în zona plamanilor de 11 cm.

Andreea suferă de o formă de leucemie agresivă iar tratamentul cu citostatice în România a fost întrerupt pentru că a apărut pneumonia cauzată de stafilococul auriu prezent în spital. A fost operată de trei ori la plămâni iar starea ei nu permite să aștepte ca sistemul medical din România sa inventeze o poveste mai bună pentru ea, cât timp spitalul nu are nici măcar citostaticele necesare care au fost cumpărate de părinți de la capătul Pământului, dar are din plin stafilococi si bacterii.
Andreea este acum în Italia, a terminat tratamentul si poate face transplantul în momentul cand ar avea banii .Mai este nevoie de 30000 de euro . Vă rugăm sa ne ajutați, mână de la mână, o vom ajuta să se trezească din acest vis urât și nedrept cu copii bolnavi și părinți triști și obosiți.

DONAȚII ASOCIAȚIA MAGIA BINELUI

Cont RON: RO11 RNCB 0049 1587 7942 0001

BCR BRAILA

Pașcalău Bogdănel Florin

ȘANSĂ LA VIAȚĂ PENTRU BOGDANEL

Sunt Pașcalău Bogdănel Florin, am doar 3 anișori, si sufar de CANCER! Cea mai cumplită boală mi-a devastat copilăria și-a transformat viața mea și a părinților mei într-un coșmar pe care îl trăim zi de zi .Fac parte dintr-o familie frumoasă, părinții mei au fost cei mai fericiți când m-am născut ,viața noastră a fost o viață normală. Pe la începutul lunii martie. Am început să șchiopătez iar mama m-a dus la ortoped, unde mi s-a spus că am platfus.Din păcate, după 4-5 zile, nu mai puteam merge, nu mai aveam echilibru iar în a 5-a zi, mâna și piciorul stâng nu le mai puteam controla. Părinții m-au dus la Urgențe la Brașov, apoi la Spitalul Județean, unde mi s-au făcut analize și un examen tomografic la cap. De aici a început coșmarul…De urgență am plecat cu Smurd-ul la București la Spitalul Bagdasar Arsenie unde am stat 6 zile. Mi s-a făcut un RMN și am primit diagnosticul : tumoare de trunchi cerebral cu evoluție galopantă! Mi s-au mai dat câteva zile de trăit. De acolo am fost transferați la Spitalul Fundeni, unde am început un tratament cu citostatice.Părinții mei, înnebuniți de durere, au întrebat, s-au interesat iar în final au găsit singura mea șansă: un spital din Turcia. Am primit răspuns pozitiv iar în câteva zile am fost transferați aici, la Clinica Medical Park. Din păcate, tratamentul costă enorm de mult. Părinții mei au făcut tot ce au putut …

Am nevoie de voi, oameni dragi!.

DONAȚII ASOCIAȚIA MAGIA BINELUI

Cont RON: RO11 RNCB 0049 1587 7942 0001

BCR BRAILA

Zaharia Angela

Magia binelui pentru Angelica

Zaharia Angela are 42 de ani si acum este in tratament cu chimioterapie pentru cancerul de san pe care l-a descoperit cu cateva luni in urma. Dupa terminarea sedintelor de chimioterapie va fi operata. Acum ea este acasă si speră ca se vor găsi oameni cu suflet, să doneze și pentru salvarea ei.
Are nevoie urgenta de investigatii gen PET CT si altele pe care nu le poate astepta pana cand va fi programata prin Casa de Asigurari de sanatate. Boala nu asteapta, ea avanseaza.
Mana de la mana o putem ajuta!
 
Fii si tu alaturi de ANGELICA!

Donații  Asociația Magia Binelui

RO11RNCB0049158779420001

BCR BRAILA

să fim în contact